Ο Quentin Tarantino επέλεξε την καλύτερη ταινία της δεκαετίας του 2010

Ο Quentin Tarantino επέλεξε την καλύτερη ταινία της δεκαετίας του 2010


O Quentin Tarantino παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Premiere» και αποκάλυψε ποιες θεωρεί τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας του 2010.

Ο διάσημος σκηνοθέτης είπε ότι η ταινία «The Social Network» του David Fincher «εύκολα κερδίζει ως το καλύτερο φιλμ» και πρόσθεσε ότι ο σεναριογράφος Aaron Sorkin είναι «ο σπουδαιότερος εν ενεργεία δημιουργός διαλόγων».

«Είναι το νούμερο ένα, επειδή είναι η καλύτερη, κατατροπώνει όλες στην αναμέτρηση», είπε ο Αμερικανός σκηνοθέτης. Το κινηματογραφικό έργο για τον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg  ήταν υποψήφιο για οκτώ Όσκαρ, μεταξύ άλλων στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας και κέρδισε τρία.

Ο Quentin Tarantino έχει εγκωμιάσει ξανά τον David Fincher λέγοντας ότι η ταινία του «The Fight Club» βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες της περιόδου 1992-2009. Πέρυσι τον Ιανουάριο, ο ίδιος είχε πει ότι η ταινία «Dunkirk» του Christopher Nolan είναι για εκείνον η δεύτερη καλύτερη της περασμένης δεκαετίας, ωθώντας τους θαυμαστές του να υποθέσουν ότι θα επέλεγε ως κορυφαίο ένα από τα δικά του φιλμ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top