Ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλάει για την οικογένειά του και αποκαλύπτει την ηλικία του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλάει για την οικογένειά του και αποκαλύπτει την ηλικία του

 

Στην κάμερα των Κου Κου μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του MasterChef 4 μίλησε για το ριάλιτι μαγειρικής, αναφέρθηκε στην οικογένειά του, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία του.

«Όπως και στη γεύση, η ισορροπία είναι το παν και στην προσωπική ζωή. Ο χρόνος περνάει πάρα πολύ γρήγορα. Στο πρώτο μου παιδί, δυστυχώς, κάποια χρόνια στην αρχή δεν τα έχω προλάβει. Προσπαθώ να τα προλάβω στο δεύτερο. Θέλω να κάνω κάποια πράγματα τώρα που αντέχω και μπορώ από δυνάμεις, όχι για να μην κάνω τίποτα μετά, αλλά για να μπορώ να κάνω λιγότερα και καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Από εκεί που νομίζεις πως είσαι σκληρός κάνεις μια κόρη.

Επειδή δεν μιλάω σωστά Ιαπωνικά, δεν μιλάω στην κόρη μου στα Ιαπωνικά. Φοβηθήκαμε και λίγο με τις πολλές γλώσσες. Νομίζω λάθος κάναμε.

Μου λένε ότι από κοντά μοιάζω πιο νέος. Είμαι 37, μάλλον είναι το γονίδιο της μαμάς, το ασιατικό γονίδιο.

Στο νέο MasterChef σίγουρα έχουμε καινούργια πράγματα να δούμε και κάποια νέα στοιχεία που μπαίνουν στη ροή και τους κανόνες του παιχνιδιού. Έχουμε δυνατούς μάγειρες, το τονίζω και το υπογραμμίζω αυτό. Είναι πάρα πολύ μεγάλο πρότζεκτ, μεγάλη παραγωγή και η αλήθεια είναι πως του αξίζει να πηγαίνει καλά» τόνισε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top