Ο Σταμάτης Γονίδης δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχής καθώς παντρεύει την κόρη του! Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η Στεφανία, η οποία ασχολείται επίσης με το τραγούδι, και ο αγαπημένος της, μουσικός Στέργιος Βήττας, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου αυτή την Κυριακή, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη.

Η 25χρονη Στεφανία είναι καρπός του δεύτερου γάμου του αγαπημένου τραγουδιστή με την τραγουδίστρια Άντζελα Βάγια. Αφού ολοκλήρωσε τη φοίτησή της σε μουσικό σχολείο, αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της.

Όπως λένε άνθρωποι που την γνωρίζουν, έχει ξεχωρίσει για τη φωνή της αλλά και για τον καλό της χαρακτήρα. Όσο για τον Στέργιο είναι και αυτός μουσικός, καθώς παίζει μπουζούκι, ενώ συνεργάζεται τόσο με τον πατέρα της αγαπημένης του όσο και με άλλους λαϊκούς τραγουδιστές.

Το ζευγάρι, το οποίο μοιράζεται κοινά όνειρα και την ίδια αγάπη για τη μουσική, γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στον χώρο της δουλειάς πριν από περίπου δύο χρόνια. Η σχέση τους προχώρησε όμορφα και γρήγορα και τώρα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.