Ο Stan απαντά σε εκείνους που αμφισβήτησαν την παρουσία του στο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού

Ο Stan απαντά σε εκείνους που αμφισβήτησαν την παρουσία του στο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού

Ο Stan πριν από λίγες ώρες, με μια μακροσκελή του ανάρτηση στα social media, απάντησε σε εκείνους που αμφισβήτησαν την παρουσία του στο τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού το βράδυ της Πέμπτης  στη Βούλα.

Συγκεκριμένα την Τρίτη (18/01), ημέρα της κηδείας του Τζώρτζη Μονογιού φίλοι και συγγενείς του επιχειρηματία, υποστήριξαν πως ο Stan δεν βρισκόταν στο σημείο που έγινε το ατύχημα και τον απεγκλωβισμό που ακολούθησε.

Ο Stan έγραψε στην ανάρτησή του:

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεση τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα -όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτό μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top