Ο τελευταίος σύντροφος του George Michael είναι άστεγος και ζει στον δρόμο!

Ο τελευταίος σύντροφος του George Michael είναι άστεγος και ζει στον δρόμο!

 

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η βρετανική Mirror σε δημοσίευμά της ο τελευταίος σύντροφος του George Michael ζει άστεγος στους δρόμους του Λονδίνου.

 Ο λόγος για τον 46χρονο Fadi Fawaz, ο οποίος μετά τον θάνατο του αγαπημένου του George Michael - που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016- έμενε στην πολυτελή κατοικία του τραγουδιστή αλλά εκείνος δεν τον είχε συμπεριλάβει στη διαθήκη που είχε αφήσει.

Η περιουσία του Michael που έφτανε τα 98 εκατομμύρια λίρες, πήγε όλη στην οικογένειά του ενώ τα μέλη της μετά το άνοιγμα της διαθήκης έδιωξαν τον πρώην αγαπημένο του  από το σπίτι.

Ο πρώην κομμωτής έμενε σε ένα ξενοδοχείο με 50 δολ. τη βραδιά στο Covent Garden. Μάλιστα ο Fadi σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν εθεάθη σε δρόμους του Λονδίνου να κατεβάζει το παντελόνι του.

Η αστυνομία πρόσφατα τον συνέλαβε σε έξαλλη κατάσταση να σπάει, πριν διωχθεί από το σπίτι που έμενε με τον Michael. Σύμφωνα με τη Sun, ο Fadi έγραψε -και κατόπιν έσβησε- ανάρτηση στο Facebook, όπου έλεγε ότι είναι άστεγος και για την κατάστασή του φταίνε οι δικηγόροι του σταρ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top