Ο Tom Hanks για τον κορωνοϊό: «Νόμιζα ότι έσπαγαν τα κόκαλά μου»

Ο Tom Hanks για τον κορωνοϊό: «Νόμιζα ότι έσπαγαν τα κόκαλά μου»

Στην εκπομπή The Late Show εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης το βράδυ της Τρίτης ο Tom Hanks και περιέγραψε πως αισθανόταν τόσο ο ίδιος όσο και η Rita Wilson όταν προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό.

Ο 64χρονος Hanks, είπε ότι είχε διαφορετικά συμπτώματα από τη σύζυγό του. Όταν δε ρωτήθηκαν από τον παρουσιαστή αν ξέρουν πως κόλλησαν τον κορωνοϊό είπε ότι δεν έχουν ακόμα ιδέα.

Οι δυο τους είχαν εισαχθεί στο νοσοκομείο στο Σίδνεϊ ενώ βρίσκονταν εκεί για γυρίσματα. 

Είπε ότι άρχισε να αισθάνεται περίεργα επιστρέφοντας μια ημέρα από τα γυρίσματα και η Rita είχε πονοκέφαλο. Στη συνέχεια η σύζυγός του ανέβασε υψηλό πυρετό, είχε τρομερούς πονοκεφάλους και είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης ενώ είχε και τρομερή εξάντληση.

Ο ίδιος χρειάστηκε 8 ημέρες για να αναρρώσει και όλες αυτές τις ημέρες αισθανόταν τα κόκαλά του σαν να ήταν από χαρτί. «Κάθε φορά που προσπαθούσα να κινηθώ ένιωθα ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν», είπε.


Ο διάσημος ηθοποιός έδωσε και πλάσμα για να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη και για ακόμα μια φορά είπε ότι το να φοράει κάποιος μάσκα είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top