Ο Βαγγέλης Γερμανός παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό

Ο Βαγγέλης Γερμανός παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό

Ο Βαγγέλης Γερμανός συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για την αντιμετώπιση της φλεγμονής στην κοιλιακή χώρα.

Τρεις ημέρες μετά την αποσωλήνωσή του – κι οκτώ ημέρες μετά την εισαγωγή του στη Μονάδα - ο 69χρονος καλλιτέχνης παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.Πλέον, η αναπνευστική του λειτουργία χαρακτηρίζεται καλή, ωστόσο πιο περίπλοκη θεωρείται η κατάσταση σε ό,τι αφορά τη φλεγμονή στην περιοχή της κοιλιάς.  Του έχει τοποθετηθεί παροχέτευση για την απομάκρυνση του υγρού από την κοιλιακή χώρα ενώ την Τετάρτη υποβλήθηκε εκ νέου σε χειρουργικό καθαρισμό.

Να θυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Γερμανός είχε υποβληθεί στις αρχές Δεκεμβρίου σε επέμβαση κοίλης, λαμβάνοντας εξιτήριο.

Μετά τα Χριστούγεννα όμως εισήχθη πάλι στο νοσοκομείο διότι είχε εμφανίσει φλεγμονή στην περιοχή της κοιλιακής χώρας. Υποβλήθηκε από τους χειρουργούς σε καθαρισμό του σημείου αλλά στη διάρκεια της δεύτερης νοσηλείας του εκδήλωσε σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας το οποίο τον «οδήγησε» στην Εντατική. Διαπιστώθηκε ότι είχε μικρόβιο στο αίμα και η προσπάθεια των γιατρών επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση της κατάστασης σήψης στην οποία βρισκόταν ο οργανισμός του.
Scroll To Top