Ο Βασίλης Σπανούλης χορεύει ζεϊμπέκικο στην Πάτμο και ο Γιάννης Μπουρούσης ανοίγει σαμπάνιες

 Ο Βασίλης Σπανούλης χορεύει ζεϊμπέκικο στην Πάτμο και ο Γιάννης Μπουρούσης ανοίγει σαμπάνιες


Λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράστη, ο Βασίλης Σπανούλης μαζί με τη σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου και τα έξι παιδιά τους ξεκίνησαν διακοπές.

Ο Βασίλης Σπανούλης που όλα αυτά τα χρόνια έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές μέσα στα γήπεδα του μπάσκετ τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού αλλά και της Εθνικής μας ομάδας, αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Ο Kill Bill αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Πάτμο, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Σε βίντεο μάλιστα που ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου στο Instagram, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Βασίλη Σπανούλη όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Σπανούλης χορεύει ζεϊμπέκικο, ενώ την ίδια στιγμή ο Γιάννης Μπουρούσης, ανοίγει σαμπάνιες για τον φίλο του.

 

 

Να θυμίσουμε πως ο Βασίλης Σπανούλης παντρεύτηκε το 2009 με την Ολυμπία Χοψονίδου με πολιτικό γάμο και δυο χρόνια μετά πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει από το 2007. Μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά τον Θανάση (11 ετών), τον Βασίλη (9 ετών), τον Δημήτρη (8 ετών), την Αιμιλία (6 ετών), την Αναστασία (4 ετών) και την Αλεξάνδρα (1 έτους).

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top