Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξομολογείται: «Έχασα δύο σπίτια για να καλύψω χρέη…»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξομολογείται: «Έχασα δύο σπίτια για να καλύψω χρέη…»

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικονομική καταστροφή την οποία και αντιμετώπισε με ηρεμία.

«Υπήρξε περίοδος που είχα απογοητευθεί πάρα πολύ από την πολιτική κατάσταση. Με είχε πληγώσει πάρα πολύ γιατί θεωρώ τον εαυτό μου πολιτικό ον και έχω σκέψη, αντίληψη και γνώμη. Αυτή η χώρα με στεναχωρούσε συνεχώς λίγο πριν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά ήρθα τα μνημόνια και όλα αυτά οπότε απογοητεύθηκα διπλά και τριπλά και είπα ότι δεν με εκπροσωπεί αυτή η χώρα σαν πολίτη. Δηλαδή θέλω να πάω κάπου που τουλάχιστον η κυβέρνηση προστατεύει τους καλλιτέχνες και οργανώνει σωστά τα θέματα τέχνης», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Υπήρξα για αρκετά χρόνια επιχειρηματίας πάνω στη δουλειά μου και έγινα παραγωγός του εαυτού μου και των παραστάσεων που ανέβαζα. Για περίπου οκτώ χρόνια συνέβη αυτό και άλλες παραγωγές πήγαν καλά, άλλες δεν πήγαν καλά. Τα χρέη ακόμα υπάρχουν. Δεν είμαι ο μοναδικός που πούλησα δυο σπίτια για να καλύψω χρέη, υπάρχουν και άλλοι που το κάνουν. Την ώρα που έχεις ένα όραμα και έχεις ανθρώπους που έχουν ασπαστεί αυτό το όραμα πρέπει να πληρωθούν. Άρα το να χάσεις και δυο σπίτια δεν σημαίνει τίποτα», πρόσθεσε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top