Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά ήταν ο Χάρης Τζωρτζάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίοδο που ο γιος του έσπασε το πόδι του και χρειάστηκε να μείνει μία εβδομάδα στο νοσοκομείο.

«Ο μικρός έσπασε το πόδι του έξι μηνών. Ήταν ο μικρός μπρούμυτα και η Έφη στο κρεβάτι. Αυτός ξυπνάει και πάει αυτόματα να τον πιάσει, να τον γυρίσει και να τον βάλει στο στήθος της. Όπως τον γυρνάει, όμως, κάπως μπλόκαρε το πόδι του μέσα στις κουβέρτες και ακούγεται ένα κρακ. Αλήθεια το λέω. Εγώ κοιμόμουν στο άλλο δωμάτιο με την κόρη μου, την λατρεία μου.

Μην τα πολυλογώ… Έσπασε ο μπέμπης το πόδι του, έξι μηνών, πήγαμε στο νοσοκομείο και σκέφτηκα πως θα του βάλουν ένα γυψάκι και θα τελειώνει το πράγμα. Δεν ήταν όμως καθόλου έτσι. Κάτσαμε μια εβδομάδα, έπρεπε να είναι το μωρό για δέκα μέρες ξαπλωμένο και μετά του έβαλαν γύψο από το στήθος μέχρι τον αστράγαλο.

Μας έψαξαν και για παιδική κακοποίηση, και καλά έκαναν. Τον γύψο τον έβγαλε μετά από σαράντα μέρες», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!