Η βασίλισσα Maxima και ο βασιλιάς Willem – Alexander της Ολλανδίας βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Καραϊβική για τη 15νθήμερη περιοδεία τους στα εν λόγω νησιά, πολλά από τα οποία ανήκουν στο βασίλειο της Ολλανδίας. Ειδικότερα, οι βασιλείς μαζί με την κόρη τους πριγκίπισσα Αικατερίνη Αμαλία κατέληξαν σε ένα καρναβάλι στην Αρούμπα, όπου μπλέχτηκαν με τους χορευτές.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, η Maxima που έχει καταγωγή από την Αργεντινή, φάνηκε να απολαμβάνει τον χορό στο Φεστιβάλ Bon Bini, ενώ πολλοί παρατήρησαν πως ήταν εξαιρετική και πάντα μέσα στον ρυθμό. Τον ίδιο ενθουσιασμό φάνηκε πως είχε και ο βασιλιάς Willem – Alexander, ο οποίος επίσης προσπάθησε να μπει στον ρυθμό ακολουθώντας τους χορευτές.

Μάλιστα, το βασιλικό ζευγάρι μοιράστηκε το συγκεκριμένο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, αλλά και άλλα στιγμιότυπα από την επίσκεψή τους. Όπως εντοπίζουμε στο βίντεο, πιο πίσω από τους γονείς της χορεύει και η πριγκίπισσα Αικατερίνη – Αμαλία, η οποία επέλεξε ένα πολύχρωμο poncho για να ταιριάξει με τους χορευτές και το ξέφρενο vibe.

Για την πριγκίπισσα Αικατερίνη- Αμαλία είναι η πρώτη της βασιλική περιοδεία, δεδομένου ότι αποτελεί τη διάδοχο του θρόνου. Παράλληλα, η οικογένεια πρόκειται να επισκεφθεί επίσης τις περιοχές Bonaire, Curaçao και St Maarten, αλλά και τα St Eustatius και Saba. Προηγουμένως, οι Ολλανδοί βασιλείς είχαν επισκεφθεί τοπικές αγορές για να μιλήσουν με τους πωλητές και να μάθουν περισσότερα για τα προϊόντα τους.

Μην ξεχνάμε πως το βασίλειο της Ολλανδίας αποτελείται από 4 κράτη, την Ολλανδία, την Αρούμπα, το Κουρασάο και το St Maarten, με τον βασιλιά Willem – Alexander να θεωρείται κεφαλή των περιοχών αυτών. Επιπλέον, τα νησιά Bonaire, Sint Eustatius και Saba θεωρούνται κοινότητες της Ολλανδίας, αφού αρκετοί κάτοικοι εκεί είναι Ολλανδοί πολίτες και έχουν τα ίδια δικαιώματα και καθήκοντα. Να σημειωθεί πως μέχρι το 2010 όλα τα νησιά της Καραϊβικής με την εξαίρεση της Αρούμπα ανήκαν στις Ολλανδικές Αντίλλες, μία οντότητα που διαλύθηκε, δίνοντας στους κατοίκους την επιλογή της ανεξαρτησίας ή της αφομοίωσης.