Ο Πάνος Μουζουράκης ντύνεται γαμπρός το Σάββατο 27 Μαΐου στο πλευρό της αγαπημένης του, Μαριλού Κοζάρη, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Ο Πάνος Μουζουράκης το βράδυ της Τετάρτης 24/5 τράβηξε ένα βίντεο στο οποίο απαγγέλει ένα δικό του ποίημα και ζητά με τον δικό του τρόπο οι δημοσιογράφοι να μην παρευρεθούν στο γεγονός.

Παράλληλα, αφήνει αιχμές για τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για το φύλο του μωρού του ενώ ανέφερε πως θα ήθελε ένας από τους κουμπάρους τους να είναι ο Πατήρ Αντώνιος.

«Θα είμαστε σε κύκλο μικρό…οικογένεια κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς θα ήθελα μία χάρη να ζητήσω μακριά από τα MME την μέρα αυτή να ζήσω να νιώσω το μυστήριο την αγωνία την λαχτάρα να κλάψω να συγκινηθώ να πω μία σαχλαμάρα.

Πολύ θα είναι το άγχος μου και θα ναι παραπάνω αν πρέπει να σας αρνηθώ μία δήλωση να κάνω…ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από το φακό…είναι δικές μου εμμονές…κι αν όλα αυτά που είπα εδώ δεν είναι αρκετά…σηκώνω ψηλά τα χέρια μου και καλή καρδιά. Κατανοώ είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή.

Και πάλι δεν τρέχει κάστανο αν θα το σεβαστείτε, αν στείλετε το στόλο σας και τον ταλαιπωρείται για ένα πλάνο και μία φωτό κάτω από το λιοπύρι…εμείς θα τους κεράσουμε και αυτούς ένα ποτήρι …δημοσιογράφους κάμερες κρυμμένους παπαράτσι…απλά για να το ξέρετε δεν θα είσαστε εντάξει», ήταν μερικά από τα λόγια του Πάνου Μουζουράκη.

Μετά τις δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή υπήρξαν αρκετά έντονες αντιδράσεις:
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχουμε μάθει για τον γάμο τα πάντα και τα έχουμε μάθει από ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοιο θέμα».
Τίνα Μεσσαροπούλου: «Και so what; Παντρεύεται ο Μουζουράκης και γίνεται ολόκληρο θέμα. Έτσι όπως το θέτει ο ίδιος, πραγματικά σκέφτεται ο άλλος ότι δεν θα πρέπει να στείλει κανείς κάμερα. Ούτε ο star του Hollywood να ήταν. Καταλαβαίνω την προσπάθειά του. Προς τους δημοσιογράφους τουλάχιστον, το συγκεκριμένο βίντεο το βρίσκω πάρα πολύ προσβλητικό.

Λέει ντροπή το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και για το ξεδιάντροποι, υπάρχουν σημεία πολύ απαξιωτικά».

Ελεονώρα Μελέτη: «Θα σου πω το σκεπτικό μου. Από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης που δεν ήθελα να μαθευτεί ο γάμος μου. Δεν έκανα και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια. Εγώ θα το στείλω το συνεργείο και θα το στείλω, όχι γιατί δεν σέβομαι αυτό που είπε ο Μουζουράκης αλλά καταλαβαίνω ότι εξέφρασε τις σκέψεις του, κι αν πραγματικά ήθελε να το κόψει-κι αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε, θα το έκοβε.

Υπάρχουν τρόποι να το κόψεις. Δεν ήθελε να το κόψει ο άνθρωπος, ήθελε απλά να μας ζητήσει να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί και να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή. Από μακριά προφανώς. Η ώρα η καλή στα όμορφα παιδιά, με το καλό!».

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Για το δημοσιογραφικό επάγγελμα άκουσες πώς αναφέρθηκε; Ντροπή και ξεδιάντροπο; Μας χρέωσε τη διαρροή του γάμου, μας χρέωσε το φύλο του παιδιού, μας χρέωσε όλα τα δεινά της προσωπικής του ζωής. Μας είπε ότι είναι ανεπιθύμητοι οι δημοσιογράφοι και τα συνεργεία. Εγώ τον καταλαβαίνω, έχει ένα ύφος δικό του. Μπράβο του!

Από εκεί και πέρα όμως, δεν χρειαζόταν τόσες αιχμές για τους δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν στηρίξει τον Πάνο και όταν τους ήθελε για τη δουλειά τους, όταν τους ήθελε για την τηλεοπτική και μουσική του καριέρα. Πάντα σεβόμενοι τις επιθυμίες του και δεν χρειαζόταν να στοχοποιήσει τόσο πολύ τους δημοσιογράφους».

Φαίη Σκορδά: «Ακούω με προσοχή αυτό που λες και σίγουρα υπάρχει και αυτό το σχόλιο και το ξέρει και ο ίδιος. Δεν ανήκει όμως στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει πάρει τηλέφωνα να καλέσει περιοδικά και εκπομπές. Πραγματικά αυτό που λένε ότι είμαι σε ροζ συννεφάκι, ισχύει. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ (να στείλω κάμερα). Δεν μπορεί ένας άνθρωπος ο οποίος λέει δεν θέλει κάμερα, να στείλω κάμερα και την άλλη μέρα να το παίξω. Δεν μπορώ να το κάνω».
Ελένη Χατζίδου: «Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω βρε Πάνο μου αλλά θα έρθουν δημοσιογράφοι. Δεν γίνεται όταν οι καλλιτέχνες χρειαζόμαστε προώθηση για το μαγαζί που θα ξεκινήσουμε ή για έναν δίσκο που θα βγάλουμε να τους λέμε “ελάτε να σας τα πω” και μετά να λες: “εκεί όμως δε θέλω”. Κι εμείς στον γάμο μας είχαμε ζητήσει να μην υπάρχουν κάμερες, γιατί δεν θέλαμε να αποπροσανατολιστούμε. Ήρθαν όμως κάποιοι και παρ’ όλα αυτά τους δώσαμε ένα cue».
Ετεοκλής Παύλου: «Εμείς δε βγήκαμε να κουνήσουμε το δάχτυλο, να πούμε τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Είναι πολύ άσχημος ο χαρακτηρισμός, δεν το περίμενα προσωπικά».
Μαίρη Αργυριάδου: «Αυτό το “κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή” εμένα με χάλασε προσωπικά. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι μία προσωπική στιγμή του ζευγαριού αλλά τον βρήκα λίγο παραπάνω επιθετικό απ’ ό,τι έπρεπε».