Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, στις 21:00 τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023, συμπλήρωσαν 20 χρόνια και το γιόρτασν με το “THE KICK OFF PARTY”, όπου ανακοινώθηκαν οι φετινές υποψηφιότητες του μοναδικού θεσμού μουσικών βραβείων της χώρας.

Ο φωτογραφικός φακός του Govastiletto.gr βρέθηκε στη λαμπερή βραδιά και εντόπισε όλους τους αγαπημένους καλλιτέχνες του κοινού.

Ο παρουσιαστής, Θέμης Γεωργαντάς και πλήθος καλλιτεχνών μίλησαν για τις αναμνήσεις τους από την μουσική γιορτή, αλλά και για ευτράπελα που τους έχουν τύχει.

Ο Θέμης Γεωργαντάς δήλωσε: «20 χρόνια MAD video music awards έχω “κατσικωθεί” κανονικά. Φέτος θα δούμε στη σκηνή των βραβείων καλλιτέχνες που έχουν γράψει ιστορία στον θεσμό. Στο θέατρο Βράχων μπήκα στο καμαρίνι, είχα τρία να αλλάξω κι αρχίζω να ουρλιάζω “βγείτε όλοι έξω” κι έπεσε σιγή. Ακούω μια φωνή που λέει “εντάξει Θέμη” κι ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Έχω στο παντελόνι μου ένα προσωπικό αντικείμενο του μπαμπά μου που δεν είναι πια στη ζωή».

Η Έλλη Κοκκίνου θυμήθηκε: «Θυμάμαι το 2003 που έπρεπε μετά να πετάξω για Θεσσαλονίκη και ο στυλίστας έκοψε τον κορσέ που είχε κολλήσει πάνω μου».
Ο Stan σχολίασε: «Είναι σαν την 1η μου φορά, μεγάλωσα με τα Mad Awards» και παραδέχθηκε: «Ονειρευόμουν να ασχοληθώ με τη μουσική και να βρεθώ ανάμεσα στους καλλιτέχνες των βραβείων».
Ο Fipster δήλωσε: «Δεν έχουμε άγχος γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε όταν μας πουν τότε θα αγχωθούμε».
Η Anastasiα εξέφρασε την χαρά της για την συμμετοχή της: «Είμαι χαρούμενη γιατί ο κόσμος συνεχίζει να με αγαπάει».

Το συγκρότημα Kings μίλησε για την Δέσποινα Βανδή: «Φανταστικός άνθρωπος η Δέσποινα Βανδή, πρότυπο επαγγελματία. Την αγαπάμε πολύ».

«Δε μπορώ να το πιστέψω, είμαι υποψήφια για βραβείο και θα συνεργαστώ με την Ελένη Φουρέϊρα, πετάω στα σύννεφα. Έχω μιλήσει με την Ελένη Φουρέϊρα μετά την εγκυμοσύνη είμαστε φίλες», δήλωσε η Evaggelia.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency