Πιστό στο ραντεβού του το Crown επιστρέφει ξανά Νοέμβριο και συγκεκριμένα στις 9 Νοεμβρίου 2022 με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα ακριβώς την ίδια ώρα.

Κι επειδή η στιγμή που αφήσαμε χρονικά τη σειρά είναι κρίσιμη, ενώ την ώρα αυτή ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πια εν ζωή, ο ενθουσιασμός των fans του Crown έχει θεριέψει.

Η σειρά πλησιάζει πια την σύγχρονη εποχή, κάτι που ο δημιουργός της Peter Morgan έτρεμε και πάντα τόνισε πως θέλει να αφήνει το περιθώριο των 20 ετών για να είναι σίγουρος για όσα θα αφήσει να δούμε στο Crown.

Αυτό που με σιγουριά γνωρίζουμε από τις δηλώσεις του Morgan, είναι πως στο Crown δεν θα δούμε τίποτα από την ιστορία του πρίγκιπα Andrew, την γνωριμία με τον Epstein και το εν λόγω σκάνδαλο.

Η πέμπτη, θα ήταν η τελευταία σεζόν του Crown που αρχικά είχε συμφωνηθεί να κρατήσει έξι σεζόν. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις έξι μηνών, το Netflix έδωσε το φως για την έκτη σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας σταμάτησαν με την ανακοίνωση του θανάτου της βασίλισσας.

Στον πέμπτο κύκλο που ξεκινά τον Νοέμβριο στο Netflix, θα βρεθούμε χρονικά στην δεκαετία του ’90. Στα πρώτα σύννεφα στον γάμο της Diana και του Κάρολου, στο πολύκροτο διαζύγιό τους και στην νέα ζωή της πριγκίπισας του λαού.

Το πώς βίωσε η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ τον απόηχο του θανάτου της και πως «τραυματίστηκε» δημόσια και ιδωτικά η βασιλική οικογένεια. Αλλά κυρίως πως ο William και ο αδελφός του Harry επηρεάστηκαν από το παράδειγμα της μητέρας τους και πως έκλεισαν τα τραύματα της απώλειάς της. Καθαρά συναισθηματικός ο πέμπτος κύκλος και μένει να δούμε ποια μυστικά των Royals δεν γνωρίζουμε και κυρίως το πώς θα προβληθούν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!