Μια ξεχωριστή και αξέχαστη βραδιά ήταν αυτή που έζησε το βράδυ της Κυριακής 14/5 η ΑΕΚ, η οποία με την επιστροφή της, ύστερα από 19 χρόνια στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια, σήκωσε το πρωτάθλημα μαζί με τους φιλάθλους της!

Η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε… φωτιά από τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα, με τους Ενωσίτες να χορεύουν και να τραγουδούν μέχρι το πρωί, ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα, με μπροστάρη τον πρόεδρο Δημήτρη Μελισσανίδη, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η ομάδα της ΑΕΚ φρόντισε να μετατρέψει το νυχτερινό κέντρο σε OPAP Arena, με όλα τα μέλη να γλεντούν με την ψυχή τους, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του Govastiletto.gr βρέθηκε στη σημαντική αυτή βραδιά και αποθανάτισε όλη την ομάδα και όσους celebrities βρέθηκαν εκεί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς έκαναν την εμφάνισή τους με το τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να κάνει ξεχωριστή αφιέρωση στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

O αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος, σήκωσε την κούπα μαζί με τον Κωνσταντίνος Αργυρό, ενώ ο Γεράσιμος Μίτογλου ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency