Η Naomi Campbell κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί ενός τριήμερου event, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Doha.

Συγκεκριμένα το top model παραβρέθηκε σε μια τριήμερη διοργάνωση που έγινε με σκοπό την ενίσχυση της μόδας στις χώρες της Ανατολής, αλλά και την διασφάλιση καλύτερης εκπαίδευσης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Κεντρικός καλεσμένος ήταν ο Pierpaolo Piccioli, creative director του Valentino, ο οποίος δημιούργησε πρόσφατα και μια couture σειρά ειδικά σχεδιασμένη για τις χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, με το χαρακτηριστικό abaya.

Η Naomi Campbell επέλεξε φυσικά ένα total Valentino σύνολο σε έντονο κίτρινο, με μια maxi τουαλέτα με πούλιες και ένα εντυπωσιακό πανωφόρι, που πραγματικά ανέδειξε την ιταλική δεξιοτεχνία του ατελιέ, το οποίο και φημίζεται για τις δημιουργίες του. Το look συμπληρώθηκε με λαμπερά κοσμήματα και ένα half head bun.

 

Η Naomi Campbell είναι η ιδρύτρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης Fashion For Relief, προσπαθώντας μέσω δράσεων να ενισχύσει το έργο διαφόρων οργανώσεων, που ασχολούνται με την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών και των γυναικών, που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!