Η Olena Zelenska, η σύζυγος του Ουκρανού Προέδρου, με μια συγκινητική ανάρτηση στο επίσημο προφίλ της στο Instagram, απευθύνθηκε στις μητέρες των Ρώσων στρατιωτών, οι οποίες βρίσκονται στο σκοτάδι, σχετικά με το πού βρίσκονται τα παιδιά τους και τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουκρανία.

Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, η οποία βρίσκεται σε κρυφή τοποθεσία μαζί με τον Πρόεδρο Zelenskyy και τα δυο τους παιδιά, καθώς η ασφάλειά τους κινδυνεύει, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της και τη βοήθεια των Πρώτων Κυριών της Λετονίας και της Λιθουανίας, ήθελε να ενημερώσει τις μητέρες των Ρώσων στρατιωτών για την αλήθεια που ο Πούτιν κρύβει.

«Οι Πρώτες Κυρίες με ρωτάνε αυτές τις ημέρες πώς μπορούν να βοηθήσουν την Ουκρανία. Η απάντησή μου είναι να πουν την αλήθεια στον κόσμο. Μιλήστε! Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία δεν είναι μία ειδική στρατιωτική αποστολή, όπως ο Πούτιν λέει, αλλά ένας πόλεμος μεγάλου μεγέθους, όπου αυτός που επιτίθεται είναι η Ρωσική Ομοσπονδία. Μιλήστε! Παιδιά της Ουκρανίας πρέπει να μένουν και να διαβάζουν σε καταφύγια και νοσοκομεία πρέπει να φροντίζουν τους ασθενείς τους στα υπόγεια. Παρ’όλες τις διαβεβαιώσεις της Ρώσων προπαγανδιστών και τα φερέφωνα του Κρεμλίνου, υπάρχουν ήδη ντουζίνες θυμάτων που είναι Ουκρανοί πολίτες», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Μέσα από το μήνυμά της, η Zelenska ήθελε να επικοινωνήσει με τις μητέρες των στρατιωτών που εισέβαλαν στην Ουκρανία, δηλώνοντας πως «πείτε στις Ρωσίδες μητέρες πως οι γιοι τους δεν βρίσκονται σε στρατιωτικές ασκήσεις, πεθαίνουν προσπαθώντας να κατακτήσουν την Ουκρανία».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!