Μια νέα ζωή έχει ξεκινήσει για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος μπορεί στις αρχές του 2022 να αγωνιζόταν ως αρχηγός στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ωστόσο στη συνέχεια αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια και να συνεχίσει το μπάσκετ από άλλη πλευρά.

Αυτή την περίοδο ο «Kill Bill» – όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν οι φίλαθλοι της ομάδας του- βρίσκεται ως προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει με μεγάλο ενθουσιασμό το νέο του βήμα.

Ο Βασίλης Σπανούλης πλέον έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσει στη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου και στα 6 παιδιά τους. Το αγαπημένο ζευγάρι μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχει πυκνώσει τις εξόδους του και πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO τους «τσάκωσε» σε μια από τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, με casual look, βρέθηκαν στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, όπου συνάντησαν και την αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια Χοψονίδου και όλοι μαζί απόλαυσαν τη βόλτα τους. Όπως θα διαπιστώσετε και οι τρεις έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Λίγκας για το περιοδικό HELLO

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!