Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο οποίος μίλησε για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί αλλά και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

«Φυσικά και θα έκανα δεύτερο γάμο. Δεν είναι ότι απογοητεύτηκα με τον θεσμό. Ήταν ένας γάμος που συνέβη πολύ ξαφνικά. Δε μου αρέσει να μετανιώνω στη ζωή μου.

Τη στιγμή που λαμβάνεις μια απόφαση, έχεις το καθαρό μυαλό, έχεις όλα τα δεδομένα μπροστά σου και αποφασίζεις αυτό που αποφασίζεις. Δεν είναι ωραίο να κρίνεις τον εαυτό σου μετά. Έχουμε κάποιες επαφές με την πρώην σύζυγό μου» ανέφερε ο Ορέστης Τζιόβας.

Όσο για την πρόσφατη συνέντευξή του μέσω της οποίας αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε ερωτικές επαφές και με άντρες και με γυναίκες ο Ορέστης Τζιόβας είπε:

«Μίλησα ανοιχτά για της επιλογές μου για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα. Και για να φύγουμε λίγο από όλα αυτά τα στερεότυπα. Αν μπορώ να βοηθήσω άτομα που ζουν σε ένα ψέμα και έχουν κάνει οικογένειες και έχουν κλείσει ένα κουτάκι που το έχουν αφήσει στην άκρη… Δεν θεωρώ ότι χρειάστηκε ιδιαίτερη δύναμη για να μιλήσω γι’ αυτό το κομμάτι».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!