Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Σήμερα ο γάμος και η βάφτιση του γιου τους

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Σήμερα ο γάμος και η βάφτιση του γιου τους

 

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με την αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά, έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης και σήμερα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Κορωπί.

Η αναγγελία του γάμου του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα «Εφημερίδα των Συντακτών», καθώς το ζευγάρι κρατά μυστικές τις λεπτομέρειες του μυστηρίου και θέλει να μοιραστεί αυτές τις στιγμές μόνο με τους κοντινούς του ανθρώπους.

«Ο Ορφέας  Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής», έγραφε η αναγγελία.

Εκτός όμως από τον γάμο τους, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά θα βαφτίσουν σήμερα και τον γιο τους, που θα πάρει το όνομα Αχιλλέας- Κωνσταντίνος.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Με τη σύντροφο μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Είμαι ακόμα παράφορα ερωτευμένος με την Γεωργία. Ο ερχομός του γιου μας τα φώτισε όλα, με έκανε να την αγαπήσω περισσότερο. Περνάω πολύ χρόνο με τον γιο μου, χάνω μόνο το μπάνιο του το βράδυ. Στην αρχή ήμασταν όλη μέρα μαζί, μετά ξεκίνησα να δουλεύω.».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top