Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Οργή, η Μαντώ πάει στο σπίτι της Τατιάνας και της ζητάει να της πει τι έχει κάνει ο Λεωνίδας, που αυτή δεν το ξέρει.
Εκείνη θα είναι διστακτική, αλλά θα προσπαθήσει να της ανοίξει τα μάτια. Ο Αντρέας πηγαίνει στο νεκροταφείο και βλέπει ταραγμένος τον τάφο του Οδυσσέα. Εκεί βρίσκεται και ο Πέτρος που θα παραξενευτεί με την παρουσία του άγνωστου αυτού άντρα και θα τον φωτογραφίσει. Η Έλενα πάει στο Γρηγόρη και προσπαθεί να του εξηγήσει γιατί έφυγε, αλλά, ο Γρηγόρης θυμωμένος τη διώχνει.
Ο Αντρέας συναντιέται με την Όλγα και της λέει να γυρίσει στην Ιορδανία, αφού πιστεύει ότι ο Σαϊντ έχει στήσει πλεκτάνη εναντίον του. Η Ρωξάνη θα συναντήσει τον Πάρη για να του ζητήσει εξηγήσεις επειδή της μίλησε μπροστά στον άντρα της. Ο Νεοκλής περιμένει να συναντήσει τον νέο καταξιωμένο νεογνολόγο της κλινικής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
