Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν μετά από έξι χρόνια γάμου, η Kim Kardashian και ο Kanye West. Σύμφωνα με το Ε! News, η 40χρονη reality star υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον 43χρονο ράπερ την Παρασκευή. Μάλιστα όπως αναφέρει το Variety, το διαζύγιο είναι συναινετικό και η Kim ζητά την από κοινού επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, με τα οποία ο Kanye φέρεται να είναι «καλός».

«Έφτασε ένα σημείο που δεν έχουν περάσει εδώ και μήνες χρόνο μαζί, ως παντρεμένο ζευγάρι σε μήνες. Έβλεπαν ο ένας τον άλλον για χάρη των παιδιών, αλλά ζούσαν χωριστά. Η Kim ξέρει ότι ο γάμος τελείωσε. Το ξέρει εδώ και καιρό», ανέφερε μία πηγή στο E!News.

Το ειδύλλιο μεταξύ της Kim και του Kanye χρονολογείται από την άνοιξη του 2012, όταν άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού. Αρραβωνιάστηκαν ένα χρόνο αργότερα και ο Kanye έκανε πρόταση γάμου στην Kim στα 33α γενέθλια της, για να παντρευτούν τον Μάιο του 2014 στην Ιταλία. Η Kim και η Kanye έχουν μαζί τέσσερα παιδιά μαζί: την 7χρονη North, τον 5χρονο Saint, την 3χρονη Chicago και τον 1 έτους Psalm. 

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή τους ήταν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού τον Μάρτιο του 2020. Η Kim και ο Kanye δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα τα νέα δημόσια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!