Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Πάνος Καλίδης πρόσφατα στο περιοδικό «Λοιπόν» και πέρα από όσα είπε για την ομοφυλοφιλία, ο τραγουδιστής μίλησε επίσης για την κατάθλιψη που βίωσε και αποκάλυψε ότι είναι παλαιών αρχών και αυτές τις αρχές θέλει να έχει και η οικογένεια του.

Έχεις μιλήσει και για την κατάθλιψη που βίωσες.

Έχω καιρό να πάω σε ψυχολόγο, νιώθω πάρα πολύ καλά. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα με πιάνουν τα υπαρξιακά μου, «πέφτω» λίγο, αλλά «σηκώνομαι» πολύ γρήγορα. Σ’ αυτό βοήθησε η ψυχοθεραπεία που έχω κάνει.

Η σύντροφος σου σε στηρίζει σ’ αυτό;

Η σύντροφός μου με καταλαβαίνει, γιατί έχει περάσει κι εκείνη από κρίσεις πανικού, ξέρει τι είναι.

Είναι ο άνθρωπός σου;

Δεν έχει αντικαταστήσει τη μάνα μου, όχι. Μια γυναίκα του 2019 δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια γυναίκα του 1945. Δεν είμαι «μαμάκιας», τη μάνα μου τη βλέπω δύο φορές το χρόνο, ζει στη Δράμα, δεν θέλει να έρχεται στην Αθήνα, δεν της αρέσει, θέλει το χωριό. Τα δύο αδέρφια μου μένουν επίσης στη Δράμα, εκεί έχουν παντρευτεί. Δεν έρχονται συχνά να με δουν, μία φορά το χρόνο πλέον, παλαιότερα έρχονταν πιο συχνά. Οι γυναίκες του «τότε» πριν φάνε το φαγητό τους έκαναν στο σταυρό τους, οι γυναίκες του «σήμερα» πριν φάνε το φαγητό τους, βγάζουν σέλφι το φαγητό. Οι γυναίκες του «τότε» προσπαθούσαν να μαγειρέψουν καλύτερα από τη μητέρα τους, οι γυναίκες του σήμερα προσπαθούν να πιουν παραπάνω από τον πατέρα τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!