Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος με αφορμή τη συνέντευξη της Έλενας Χριστοπούλου στο περιοδικό ΟΚ!, αναφέρθηκε  στην δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού.

«Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Η κ. Χριστοπούλου διεκδίκησε ένα ποσό πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τον εντολέα μου. Έχει εκδοθεί μία πρωτόδικη απόφαση που της έχει επιδικάσει 90.000 ευρώ. Όταν ανέλαβε η δική μας δικηγορική εταιρεία, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής, και κατέφυγε και στην ποινική δικαιοσύνη. Σε χρόνο μεταγενέστερο από την απόφαση αυτή, και η κ. Χριστοπούλου και οι μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της, είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματική απάτη στο δικαστήριο και για ψευδή κατάθεση – ψευδορκία κατά συρροή. Άπαντες, πλην ενός τον οποίο σεβαστήκαμε λόγω ηλικίας», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αγαπηνός.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Οι οικονομικές αξιώσεις αποκλείουν τη διαδικασία συναινετικού διαζυγίου. Οικονομικές αξιώσεις έχει προβάλει αποκλειστικά η κ. Χριστοπούλου και όχι ο κ. Καλλίτσης. Συνεπώς η κ. Χριστοπούλου επέλεξε την οδό της αντιδικίας στη διαδικασία του διαζυγίου. Τα υπόλοιπα είναι απλώς υποκρισίες».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!