Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε σε σχόλια του τύπου «εμένα δεν μου συνέβη» που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και προέτρεψε άπαντες να δείξουν ενσυναίσθηση στα τραυματικά βιώματα που έζησαν κάποιοι και να σταματήσουν να περιστρέφονται μονάχα γύρω από τον εαυτό τους.

«Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη. Μας ενδιαφέρει μονάχα αυτό που συνέβη σε κάποιους άλλους.

Δεν είστε μωρά. Ο κόσμος δεν γυρνάει γύρω σας. Βγείτε επιτέλους από το στοματικό στάδιο και περάστε στο οιδιπόδειο. Έχετε ακούσει την ενσυναίσθηση; Όταν μπορέσεις να δεις, να καταλάβεις και να αισθανθείς το βλέμμα του άλλου ίσως μπορέσεις να αισθανθείς καλύτερα τη ζωή. Και ίσως , λέω ίσως, κάποια στιγμή να αισθανθείς κι αυτό που κάποιοι λένε τέχνη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!