Πάνος Μεταξόπουλος: «Πριν από 3 μήνες η ζωή μου βρισκόταν στην… κόψη του ξυραφιού»

Πάνος Μεταξόπουλος: «Πριν από 3 μήνες η ζωή μου βρισκόταν στην… κόψη του ξυραφιού»

 

Είναι ερωτευμένος, ευτυχισμένος και απελευθερωμένος και όλα αυτά οφείλονται στην Αγγελική, τη γυναίκα που τον «ξεκλείδωσε». Ο Πάνος Μεταξόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Λοιπόν», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δυσκολία που αντιμετώπισε πριν λίγο καιρό.

Βοήθησε τη σχέση σας το ότι δεν μπήκε ανάμεσά σας η δημοσιότητα;

Σίγουρα βοήθησε, γιατί είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς απεχθανόμουν, δεν προέβαλα την προσωπική μου ζωή. Από τη στιγμή που βγαίνεις δημόσια σίγουρα θα «χτυπηθείς». Η δημοσιότητα ήταν κάτι που δεν ήθελα στη σχέση μου. Έγραψαν ότι η Αγγελική είναι χορεύτρια, αλλά εκείνη έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος, έχει κάνει αργεντίνικο τάνγκο, αλλά δεν δουλεύει ως χορεύτρια. Κάποια χρόνια ήταν υπεύθυνη μόδας, σε μεγάλο κατάστημα με ρούχα.

Η γνωριμία μας έγινε στη σχολή μου, όπου ήρθε γιατί ήθελε να συνεχίσει τα μαθήματα για το αργεντίνικο τάνγκο, ήταν μαθήτριά μου. Η Αγγελική ήταν μαζί μου στα δύσκολα, αντιμετώπισα μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή μου πριν από 3 μήνες.

Τι συνέβη;

Ήμουν μια μέρα στο Αγκίστρι, στο σπίτι της μαμάς μου, όπου πηγαίνω όταν δεν έχω τι να κάνω και ασχολούμαι με αυτό εκείνο το βράδυ ένιωσα ένα βάρος, ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήμουν με το μικρό μου γιο και γύρισα άρον – άρον στην Αθήνα, μπήκα στο νοσοκομείο και για 5 ημέρες ήμουν στην… κόψη του ξυραφιού. Πέρασα ειλεό, για δεύτερη φορά, δεν ήταν εύκολο.

Αντιμετώπισα μεγάλο κίνδυνο. Ευτυχώς που λύθηκε μόνος του… Ήταν η εποχή που ο μπαμπάς της ήταν στα τελευταία του κι εκείνη έτρεχε από νοσοκομείο σε νοσοκομείο. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στα πολύ δύσκολα. Έζησα το γάμο μου στο 100%.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top