Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, λίγους μήνες πριν υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα με πάνω από 500 καλεσμένους ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιείται το γαμήλιο πάρτι στον Πύργο Σαλιαρέλη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στο αγαπημένο του νησί, την Αίγινα, έχοντας 6 συνολικά κουμπάρους (δύο φίλες από την πλευρά της νύφης και τέσσερα άτομα από την πλευρά του γαμπρού).

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής λίγο πριν ταξιδέψει στην Κύπρο για συναυλία, αναφέρθηκε στον γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη.

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα με τον γάμο. Θα σου γράψω μια έκθεση με τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Άμα κάτσω να εξηγήσω τι έχει αλλάξει στη ζωή μου θα χάσω την πτήση. Όλα είναι υπέροχα. Αν υπάρχει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Το να αγαπάς είναι να χαίρεσαι και να δίνεις, το να έχεις ανάγκη είναι να φοβάσαι και να ζητάς», σημείωσε ο Πάνος Μουζουράκης.