Πάνος Βλάχος για τις δηλώσεις για το… μαρκούτσι: «Αν παρερμηνεύτηκε κάτι που είπα ζητώ συγγνώμη»

Πάνος Βλάχος για τις δηλώσεις για το… μαρκούτσι: «Αν παρερμηνεύτηκε κάτι που είπα ζητώ συγγνώμη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Πάνος Βλάχος, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις που έκανε και προκάλεσε αντιδράσεις στον δημοσιογραφικό χώρο.

Ο Πάνος Βλάχος δεν δίστασε μάλιστα να ζητήσει συγγνώμη.

«Αν παρερμηνεύτηκε κάτι που είπα ζητώ συγγνώμη. Δεν ήθελα να θίξω κανένα δημοσιογράφο και κανέναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του με γνησιότητα και ηθική. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι διχάζει πάρα πολύ η ερώτηση για πρόσωπο και όχι η ερώτηση για ιδέες. Θα ήθελα πάρα πολύ σε έναν ρομαντικό κόσμο, όταν ρωτάνε οι άνθρωποι της τηλεόρασης μόνο για πρόσωπα, αυτό γίνεται ριάλιτι.

Αν με ρωτήσεις εσύ για θρησκεία, το θέατρο, τον κορωνοϊό κλπ, μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση. Αλλά να με ρωτάς για πρόσωπα, πιστεύω πως αυτό δημιουργεί διχασμό και οι πρωινές εκπομπές το κάνουν αυτό από πάντα. Δεν έχω εγώ κανένα θέμα με τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Αλλά λέω πως αυτό το πράγμα που γίνεται δημιουργεί διχασμό και φόβο.

Δεν ήθελα να υποτιμήσω κανέναν. Καταλαβαίνω τη δουλειά σας και τη σέβομαι. Συγκεκριμένα λέω, όταν ρωτάτε συνεχώς τους ανθρώπους εδώ και πολλά χρόνια την άποψή του για τον τάδε, για να δημιουργούνται καταστάσεις, αυτό το κάνουν οι δημοσιογράφοι. Οι καλλιτέχνες δεν ζουν για να σχολιάζουν ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχω εγώ εδώ πέρα για να είμαι σχολιαστής των πάντων. Ούτε όλοι μας οι ηθοποιοί υπάρχουμε για να σας δίνουμε λεζάντες. Αν είπα κάτι που δεν το καταλάβετε, η πρόθεση μου είναι να μην υπάρχει αυτή η ανθρωποφαγία. Να γίνονται συζητήσεις για την επιστήμη, τη θρησκεία, την πολιτική. Όχι συζητήσεις ο ένας για τον άλλον. Ο λόγος που το κάνετε είναι μόνο για τα νούμερα. Και δεν το λέω για να σε θίξω» είπε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Βλάχος.

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top