Καλεσμένος στην εκπομπή της Κύπρου «Με αγάπη Χριστιάνα» ήταν ο Ρουσέττος Δημητρόγλου, ο μαέστρος και ο άνθρωπος που κρυβόταν πίσω από τις μεγάλες ενορχηστρώσεις στα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος αποκάλυψε ότι πλέον δεν έχει καμιά σχέση με την οικογένεια του πρώην φίλου και συνεργάτη του.

«Δεν μου έγινε καμιά πρόταση για να συνεργαστώ με τον αδερφό του Παντελίδη. Δεν είχα σχέση μαζί τους. Και ένα εκατομμύριο ευρώ να μου έδιναν δεν θα το έκανα. Μετά την απώλεια του Παντελίδη, η όλη η κατάσταση δεν μου άρεσε από την οικογένειά του ή την δισκογραφική, έκανα το “Θυμάμαι” και σταμάτησα. Έβγαιναν όλη την ώρα τραγούδια από έναν άνθρωπο που έχει χαθεί. Δεν μου άρεσε όπως έγινε και το σχεδίασαν. Ας έβγαινε ένα cd αφιέρωμα και τέλος. Τα τραγούδια που μου είχαν δώσει εμένα να φτιάξω δεν είχαν καθαρή την κινηματογράφιση της φωνής», είπε αρχικά ο Ρουσέττος Δημητρόγλου.

Σε άλλο σημείο, ο Ρουσέττος Δημητρόγλου αναφέρθηκε και στην τελευταία συναυλία που είχαν κάνει στην Κύπρο αλλά και τον σάλο που είχε δημιουργηθεί  με τον στίχο «γκόμενα στα κατεχόμενα».

«Ο στίχος με την “γκόμενα στα κατεχόμενα” . Η τελευταία συναυλία ήταν στην Κύπρο. Το είχαμε τραγουδήσει μπροστά στους Κύπριους, και είχε δει ότι οι αντιδράσεις ήταν καλές. Αισθανόταν πολύ άσχημα γιατί άλλα έλεγε το τραγούδι και αλλιώς το ερμήνευσαν οι πρωινές εκπομπές. Έφτιαξαν μια εκδοχή δική τους. Ήταν πολύ άσχημα εκείνη την εβδομάδα. Πενθούσε μέσα του…

Όλα τα κανάλια έλεγαν ψεύδη για σένα και για την πατρίαδα του. Ο Παντελής, ήταν στρατιωτικός και αγαπούσε την πατρίδα του. Σίγουρα, το έριξε ψυχολογικά λίγο πριν φύγει για την ζωή. Ήταν ψέματα για να πουλήσουν αυτοί οι άνθρωποι σε αυτές τις εκπομπές και θα έπρεπε να ντρέπονται. Έχουν μερίδιο ευθύνης γιατί η ψυχολογία του δεν ήταν καλή και δεν είχε καθαρό μυαλό», τόνισε ο Ρουσέττος Δημητρόγλου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!