Παντρεύτηκε ο Γιώργος Χρανιώτης την αγαπημένη του Γεωργία Αβασκαντήρα – Οι διάσημοι καλεσμένοι

Παντρεύτηκε ο Γιώργος Χρανιώτης την αγαπημένη του Γεωργία Αβασκαντήρα – Οι διάσημοι καλεσμένοι

Με τα ιερά δεσμά του γάμου παντρεύτηκαν στη μονή της Αγίας Ξένης στην Τήνο ο Γιώργος Χρανιώτης και η εκλεκτή της καρδιάς του, του Γεωργία Αβασκαντήρα.

Κουμπάρος του ζευγαριού ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ένας από τους πιο στενούς φίλους του γαμπρού ο οποίος ήταν και από τους ανθρώπους που βρίσκεται συνεχώς κοντά του.

Ο γαμπρός έφτασε στο εκκλησάκι με ένα παλιό βανάκι φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και σανδάλια, ενώ συνοδευόταν από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και ένα παρανυφάκι.Τη νύφη έφερε στην εκκλησία ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ένα τρίκυκλο κορνάροντας, με τον Γιώργο Χρανιώτη να την υποδέχεται με ένα φιλί!

Φυσικά ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι συμπαίκτες του ηθοποιού από το Survivor.Ο Κώστας Κοκκινάκης συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο νησί την προηγούμενη του γάμου, όπως και ο BO, ένας από τους καλύτερους φίλους του γαμπρού.

Κοντά του ήταν και η κολλητή του φίλη Δήμητρα Ματσούκα η οποία μάλιστα ανέβασε το πρωί της ημέρας του γάμου μία πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους επίσης η Σάρα Εσκενάζη, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Αποστόλης Τότσικας με τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη, η Ευγενία Σαμαρά και πολλοί ακόμα φίλοι του.Αμέσως μετά τον γάμο στη μονή Αγίας Ξένης, ένα γραφικό εκκλησάκι, ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με τη νύφη και τον γαμπρό αλλά και όλους τους καλεσμένους να στήνουν τον χορό και μάλιστα σε εξωτερικό χώρο.

Scroll To Top