Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει μια πολύ όμορφη φάση στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα και θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το Happy Day το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 2/10 σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας.

Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος μίλησε ζωντανά στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας και αποκάλυψε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής και ότι οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10, καθώς το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε επίσης ο κ. Κωνσταντέλλος, ο ένας μάρτυρας από την πλευρά του γαμπρού ήταν ο πατέρας του, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και από την πλευρά της νύφης η καλή φίλη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Κατερίνα Νάζου. Μετά το τέλος του γάμου ακολούθησε οικογενειακό τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως αποκάλυψε η Σταματίνα φόρεσε ένα κοντό λευκό φόρεμα διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!