Παντρεύεται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τη Μαριέττα Ντάνα

Παντρεύεται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τη Μαριέττα Ντάνα

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο θα παντρευτούν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η σύντροφός του Μαριέττα Ντάνα.

Τελικά ο γάμος του ζευγαριού δεν θα γίνει στις 28 Αυγούστου όπως είχε ακουστεί αλλά άλλη ημερομηνία, την οποία το ζευγάρι κρατά επτασφράγιστο μυστικό καθώς θέλει να βιώσει την συγκεκριμένη μέρα μόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν παντρεύοµαι στις 28 Αυγούστου. Την ηµεροµηνία του γάµου µου την ξέρουν µόνο όσοι πρέπει να τη γνωρίζουν», αποκάλυψε σε πολύ στενό του φίλο ο Δηµήτρης Σκαρµούτσος, ο οποίος έχει αποφασίσει από καιρό πως δεν θέλει να µοιραστεί µια τόσο όµορφη στιγµή του µε τον πολύ κόσµο, αλλά µόνο µε ανθρώπους που αγαπά.Ο γάμος του σεφ θα γίνει το πιθανότερο μαζί με τη βάφτιση του µόλις δύο ετών γιου του που έχει αποκτήσει με τη Μαριέττα, σύμφωνα με την «Real News».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Real ο Δημήτρης είχε αποκαλύψει πως ο γιος του θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος. Από την τόσο σηµαντική ηµέρα για τον τηλεοπτικό σεφ δεν θα λείπει, φυσικά, ο πρωτότοκος γιος του, ο Δηµήτρης junior, όπως τον αποκαλεί ο ίδιος, που απέκτησε από τον προηγούµενο γάµο του και ο οποίος σήµερα είναι 17 ετών.
Scroll To Top