Η Θεοφανία Παπαθωμά ξεσπά: "Αυτό είναι βιασμός της προσωπικής ζωής. Κακόβουλο και χυδαίο"! Τι συνέβη;

Η Θεοφανία Παπαθωμά ξεσπά: "Αυτό είναι βιασμός της προσωπικής ζωής. Κακόβουλο και χυδαίο"! Τι συνέβη;
Τρεις μήνες πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμά σε συνέντευξή της στο περιοδικό People μεταξύ άλλων αποκαλύπτει αν σκοπεύουν να παντρευτούν.

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα», απάντησε η ηθοποιός και δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες. «Όταν δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες, ήμασταν ήδη ένα χρόνο μαζί με τον Γρηγόρη. Ήξερα ότι δεν θα έμενε κρυφό για πάντα. Οι φωτογραφίες σε προσωπικές στιγμές, όταν δεν το γνωρίζεις, είναι βιασμός της προσωπικής σου ζωής. Είναι κακόβουλο και χυδαίο. Έχει σκοπό την εκμετάλλευση και το κέρδος. Εννοείται ότι με ενοχλεί», σχολίασε.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε επίσης για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε πως ένιωσε ότι το φύλο του μωρού τους θα ήταν κορίτσι. «Όλοι μας το έλεγαν για κάποιο λόγο, αλλά κι εμείς το ξέραμε από την αρχή. Βάψαμε το δωμάτιο ροζ πριν συλληφθεί το μωρό. Μάλλον το καλέσαμε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Μπήκα αισίως στον έκτο. Είμαι πολύ χαρούμενη. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό. Νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό το θείο δώρο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, μεγαλύτερη ευλογία  στη ζωή. Γι’ αυτό πρέπει να τιμούμε τα παιδιά. Είναι η παρουσία του θεού στη ζωή μας!».

Scroll To Top