Στο «Πρωινό» μίλησε ο παππούς του Mad Clip, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, τρεις μήνες μετά από το θλιβερό τροχαίο του εγγονιού του.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος ξέσπασε με αφορμή κάποια βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν την πρώην σύντροφο του Mad Clip να διασκεδάζει, να χορεύει ανέμελα  και να πίνει σαμπάνιες για τη γιορτή της.

«Εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε. Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από του Παναγιώτη. Τα λεφτά δεν φανήκανε πουθενά. Η Αρετή είχε το ταμείο μαζί με τον Παναγιώτη. Ο γιος μου παραιτήθηκε από όλα. Τα 8.400 που είναι στο ταμείο παρακαταθηκών θα τα πάρει η μάνα με την κόρη. Πρέπει να είχε το λιγότερα 350.000 ευρώ», είπε αρχικά ο κύριος Παναγιώτης Αναστασόπουλος

«Στις 10 Νοεμβρίου πήγε στα γενέθλια μίας κοπέλας και διασκέδαζε και χόρευε. Η Αρετή έκανε τη δουλειά της. Και στα 40 ήρθε με κάτι συνολάκια μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια. Ο πατέρας της 500 ευρώ το μήνα της έδινε με τα λεφτά του Παναγιώτη διασκεδάζει» πρόσθεσε ο παππούς του Mad Clip, Παναγιώτης Αναστασόπουλος.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!