Το μήνυμα του παππού του Mad Clip στην οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού

Το μήνυμα του παππού του Mad Clip στην οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε παππούς του αδικοχαμένου καλλιτέχνη Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Σεπτέμβρη του 2021 στη Βούλα, έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Ο παππούς του Mad Clip αναφέρθηκε στον τραγικό θάνατο του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού την περασμένη Πέμπτη στην Βουλιαγμένη, μετά από τροχαίο ατύχημα με την ολοκαίνουργια Ferrari του.

«Θα ήθελα να πω στην οικογένειά του ότι ήταν μια άτυχη στιγμή για το παιδί τους που χάσανε και σκοτώθηκε. Τους εύχομαι εκ μέρους της καρδιάς μου όπως εμείς υποφέραμε με τον εγγονό μας που σκοτώθηκε και αυτός άδικα να κάνουν κουράγιο, αλλά δυστυχώς τέτοιες ώρες, κουράγιο δεν υπάρχει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο πόνος τους θα είναι μεγάλος και θα τον νιώθουν μέχρι που να πεθάνουν. Ας είναι ελαφρύ τον χώμα που θα τον σκεπάσει και οι άνθρωποι οι δικοί του να μπορέσουνε να σταθούνε στα πόδια τους, όπως μπορούνε. Δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν, δεν ξεχνιέται ο χαμός ενός άδικου νέου. Δεν ξεχνιέται με τίποτα ο πόνος τους θα είναι μεγάλος. Ο Θεός να τους λυπηθεί», εξομολογήθηκε ο παππούς του Mad Clip.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top