Παρέλαση επωνύμων σε fashion event στο Κολωνάκι!

Παρέλαση επωνύμων σε fashion event στο Κολωνάκι!

 

Η Άννα Τζελέπη και η Ιλόη Χατζησπυρίδη, οι σχεδιάστριες των Maa Boo swimwear, παρουσίασαν την έκτη ολοκληρωμένη τους συλλογή για το Καλοκαίρι 2019 με τίτλο «Flight Mode», το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιουνίου, εγκαινιάζοντας παράλληλα και τη νέα τους boutique στην οδό Σπευσίππου 1, στο Κολωνάκι.

Το σχεδιαστικό δίδυμο υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο των media, της μόδας αλλά και της showbiz, digital media influencers και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, στον καινούριο μίνιμαλ χώρο του που φιλοδοξεί να προσδώσει μια γενναιόδωρη δόση ελληνικού καλοκαιριού στο κέντρο της Αθήνας.

Special guest του event, ο street artist .b που δημιούργησε ζωντανά ένα site-specific σχέδιο και που αυτό το καλοκαίρι δημιούργησε ένα pattern αποκλειστικά για τα Maa Boo Swimwear (κυκλοφορεί σε ολόσωμο και triangle bikini).  

Με σήμα-κατατεθέν τα αισιόδοξα, exotic prints και τις δυνατές χαρούμενες μονοχρωμίες, στη δημοσιογραφική παρουσίαση της συλλογής και το επίσημο opening της μπουτίκ Maa Boo swimwear, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα σχέδια μαγιό Maa Boo swimwear, που μέσα σε λίγα χρόνια έχει γίνει το αγαπημένο resort brand των απανταχού fashionistas και ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά labels των social media.

To press event των Maa Boo swimwear εξελίχθηκε σε ένα fun απογευματινό street πάρτι και κατάφερε να μεταδώσει το εξωτικό, bohemian-chic vibe του brand στην ατμόσφαιρα δίνοντας το επίσημο σύνθημα για την έναρξη του καλοκαιριού.

Scroll To Top