Παραιτήθηκε η σωματοφύλακας της Meghan Markel!

Παραιτήθηκε η σωματοφύλακας της Meghan Markel!
Ήταν μια κομψή και προσεκτική παρουσία στο πλευρό της Meghan Markle, διακριτικά οπλισμένη και έτοιμη να την προστατεύσει από τον κίνδυνο, αλλά παραιτήθηκε.

Η πρόσφατα διορισμένη σωματοφύλακας του πρίγκιπα Harry και της Meghan, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον ρόλο της και αυτό δημιούργησε ανησυχίες. Η παραίτηση της αξιωματικού της Σκότλαντ Γιαρντ ακολουθεί την αποχώρηση της προσωπικής βοηθού της Meghan, Μελίσα Τουαμπτι, η οποία έφυγε από το παλάτι του Κένσινγκτον πέρσι, μόλις έξι μήνες με τα την ανάληψη του ρόλου της.

Η βοηθός του ζευγαριού, Σαμάνθα Κοέν, επίσης αναμένεται να αποχωρήσει από το παλάτι έπειτα από 17 χρόνια εργασίας στην βασιλική οικογένεια. Η αστυνομικός είναι σύμφωνα με την «The Sun» ο τρίτος στενός βοηθός που εγκαταλείπει την εργασία του δουλεύοντας για την Meghan σε διάστημα ελάχιστα περισσότερο από δύο μήνες. Η παραίτηση έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες πριν το ζευγάρι υποδεχτεί το πρώτο του παιδί και την επικείμενη μετακόμισή τους στο Φογκμορ Κότατζ.

Η σωματοφύλακας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει το βαθμό επιθεωρητή, είχε αντικαταστήσει τον Μπιλ Ρέσνοου, ο οποίος ήταν επικεφαλής ασφαλείας του Harry και αποχώρησε μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας. «Σε αντίθεση με κάποιον που έχει μεγαλώσει στη βασιλική οικογένεια και έχει συνηθίσει να έχει στενή προστασία, αυτό μπορεί να είναι περιοριστικό», ανέφερε πηγή στους «The Sunday Times» μιλώντας για το πώς η Meghan καλείται να ζει υπό καθεστώς προστασίας.

«Αν και η Meghan ήταν μια διάσημη ηθοποιός, μπορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερα». Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι «με τον τρέχοντα ρόλο της δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς την ομάδα προστασίας της, και αυτό είναι μεγάλος περιορισμός για ένα άτομο όπως η Meghan».

Πηγές του Παλατιού αναφέρουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πιθανά να διορίσουν και πάλι γυναίκα στη θέση της. Η ξανθιά σωματοφύλακας τράβηξε την προσοχή των «βασιλικών παρατηρητών» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της Markle και του πρίγκιπα Harry στην Αυστραλία, τα Φίτζι και την Τόνγκα, όταν έπρεπε να παρέμβει κάποια στιγμή στην διαχείριση του πλήθους που δημιούργησε ανησυχία στο κομμάτι της ασφάλειας του ζευγαριού.
Scroll To Top