Παραιτήθηκε o παρουσιαστής των Όσκαρ 2019 Kevin Hart - Πανικός με τα ρατσιστικά μηνύματά του

Παραιτήθηκε o παρουσιαστής των Όσκαρ 2019 Kevin Hart - Πανικός με τα ρατσιστικά μηνύματά του
Ο ηθοποιός Kevin Hart ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε να μην παρουσιάσει τη φετινή 91η τελετή των βραβείων 'Οσκαρ, καθώς δύο μέρες μετά την ανακοίνωσή του ονόματός του από την Ακαδημία, προκλήθηκαν αντιδράσεις εξαιτίας εκατοντάδων ομοφοβικών αστείων που είχε κάνει στο παρελθόν.

«Επέλεξα να παραιτηθώ και να μην παρουσιάσω τη φετινή τελετή των 'Οσκαρ ... και αυτό γιατί δεν θέλω να αποσπάσω την προσοχή από μια βραδιά στην οποία θα μπορούσαν να τιμηθούν τόσοι πολλοί καταπληκτικοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την κοινότητα των ΛΟΑΤ για τα σκληρά λόγια που είχα πει κατά το παρελθόν», έγραψε ο Hart σε μήνυμά του στο Twitter.Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα και μια νέα κρίση για τη δημόσια εικόνα της και για την επιλογή να αναθέσει στον Hart την παρουσίαση της βραδιάς.

Πόσο μάλλον που ξαναήρθαν στην επιφάνεια ομοφοβικά σχόλια του ηθοποιού μέσω Twitter. στα οποία ο Kevin είχε εκφράσει συναισθήματα κατά των γκέι και είχε χρησιμοποιήσει ομοφοβική ορολογία και απαράδεκτες εκφράσεις πριν από μερικά χρόνια.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ σε ένα μήνυμά του το 2011, ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής του κινηματογράφου έγραψε: «Αν ο γιος μου έρθει στο σπίτι και προσπαθήσει να παίξει με το κουκλόσπιτο που έχουν οι κόρες μου, θα του το σπάσω πάνω στο κεφάλι και θα πω 'σταμάτα το αυτό γκέι'».

Σε άλλο μήνυμα το 2010 ο Hart σχολιάζει τη φωτογραφία προφίλ κάποιου γράφοντας ότι «μοιάζει με διαφημιστική αφίσα ενός γκέι για το AIDS».
Scroll To Top