Ο Πάρης Καραγιαννόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα το 1998 στο τραγούδι «Μαγκάβα Τουτ», μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε σε εκείνη την εποχή και στις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την Άννα Βίσση.

«Θυμάμαι είχα ξεκινήσει στους Ψίθυρους Καρδιάς με τον Απόστολο Γκλέτσο. Με πηγαίνει στη Βίσση, βλέπω εκεί τον Καρβέλα και μου λέει πες μας κανένα τραγούδι. Του είπα ένα τσιγγάνικο, ισπανικό τραγούδι και η Βίσση μου λέει θα έχουμε φέτος ένα ντουέτο και θα εμφανίζεσαι μαζί μου στα μαγαζιά», είπε για τη γνωριμία του με την τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως αρχικά το ρεφρέν του τραγουδιού έλεγε «Αντίο σου, αντίο σου. Θα ‘μαι βιολί στο κλάμα σου», όμως ο Νίκος Καρβέλας του ζήτησε να προσθέσει έναν τσιγγάνικο στίχο. Έτσι, γεννήθηκε το «Μαγκάβα Τουτ», που σημαίνει «Θέλω εσένα».

Όσον αφορά τις σχέσεις του με την Άννα Βίσση ο Πάρης Καραγιαννόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με την Άννα δεν χαλάσαμε τις επαφές μας, δεν τσακωθήκαμε. Απλά τελείωσε η συνεργασία μας, αυτό. Έχουμε να μιλήσουμε μια δεκαετία νομίζω».

Τέλος, αποκάλυψε για πρώτη φορά ποιο είναι το πραγματικό του όνομα.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!