Από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα η δούκισσα του Sussex αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα Harry.
Στη Βρετανία οι φήμες ότι όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή «φούντωσαν» μετά τη ματαίωση του ταξιδιού του πρίγκιπα Harry στην Ολλανδία, που είχε προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα

«Λάβαμε την απόφαση να αναβάλουμε το προγραμματισμένο ταξίδι του Δούκα του Sussex στο Άμστερνταμ την Τετάρτη 8 Μαΐου» έγραψε η Daily Telegraph, επικαλούμενη έναν εκπρόσωπο τύπου.

Ωστόσο, με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, ο πρίγκιπας Harry θα πραγματοποιούσε διήμερη επίσκεψη, την πρώτη μέρα στο Άμστερναμ και την επομένη στη Χάγη. Μέχρι στιγμής έχει ακυρωθεί μόνον η πρώτη ημέρα.

Πάντως αρκετοί επιμένουν ότι είναι σπάνιο για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας να ακυρώνει ένα ταξίδι ή μία επίσκεψη λίγες μόνον ημέρες πριν.

Την ίδια ώρα, ουδείς γνωρίζει λεπτομέρειες για την γέννηση του πρώτου παιδιού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, με πολλούς να θεωρούν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους, κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Με δεδομένο ότι η γέννηση αναμενόταν για τον Απρίλιο και έχει μπει Μάιος, όλοι περιμένουν ένα σημάδι που να δείχνει ότι το παιδί έχει γεννηθεί.
Υπάρχουν φήμες πως η Meghan έχει ήδη γεννήσει, και πως κρατείται μυστικό. Κάτι τέτοιο ωστόσο θα ήταν πρωτοφανές για το βασιλικό πρωτόκολλο ενώ όλα τα έγκυρα Μέσα μεταδίδουν πως είναι απίθανο ως σενάριο.
Πάντως μια κινητικότητα υπάρχει από το πρωί της Παρασκευής στην κατοικία του ζευγαριού αλλά και το Μπάκιγχαμ και διάφορες αναφορές για ασθενοφόρα και αυτοκίνητα που εμφανίζονται γίνονται αμέσως αφορμή για συναγερμό. 
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!