Πασίγνωστη Ελληνίδα δηλώνει: «Κάνω τα αδύνατα δυνατά για να με χωρίσουν και τελικά καταλήγω να τους χωρίζω εγώ»

Πασίγνωστη Ελληνίδα δηλώνει: «Κάνω τα αδύνατα δυνατά για να με χωρίσουν και τελικά καταλήγω να τους χωρίζω εγώ»

«Σίγουρα μετά τον Πολυχρονίου δεν ήρθε το χάος— αν και θα χαιρόταν πάρα πολύ αν συνέβαινε αυτό. Ούτε πήγε τίποτα στραβά. Μετά το χωρισμό μας, έκανα πολύ λίγες σχέσεις και οι περισσότερες ήταν μακροχρόνιες. Ωστόσο δεν έτυχε ένας δεύτερος γάμος», εξομολογήθηκε στο Εγώ η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Παρ' όλα αυτά, είχε ακουστεί για μια σχέση σου ότι ετοιμαζόσασταν να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Τι συνέβη στην πραγματικότητα;

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα τα έλεγαν αυτά για μένα. Η πρόταση υπήρχε και ανά πάσα στιγμή θα μπορούσα να είχα παντρευτεί. Αλλά μετά το χωρισμό μου με τον Γιώργο, δεν ήθελα να παντρευτώ ξανά. Αν και προσπάθησα να κρατήσω την αξιοπρέπεια στη σχέση μου περισσότερο εγώ από ό, τι ο Γιώργος τότε, θεωρώ πως όλο αυτό με δυσκόλεψε αρκετά. Όταν είμαι σε μια σχέση, θέλω να νιώθω ότι μπορώ να φύγω και να δώσω ένα τέλος. Αν και δεν το κάνω εύκολα. Μου είναι πολύ δύσκολο να πληγώσω τον άλλο».

Συνήθως σε χωρίζουν ή τους χωρίζεις;

«Κάνω τα αδύνατα δυνατά για να με χωρίσουν και τελικά καταλήγω να τους χωρίζω εγώ».

Με τον Πολυχρονίου πλέον έχετε μια τέλεια σχέση. Ωστόσο στην αρχή του αποχωρισμού σας, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα. Υπήρχε μια πικρία και μια εμπάθεια ανάμεσα σας.

«Από τη μεριά μου όχι. Εκείνος προσπάθησε να “ξεκατινιάσει” τη σχέση μας, αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί δεν τον άφησα».

Σου έχει τύχει να σε απατήσουν και να το μάθεις;

«Νομίζω πως δεν υπάρχει γυναίκα που να μην την έχουν απατήσει. Και αν δεν θέλουμε να το πιστεύουμε αυτό, τότε ζούμε σε ροζ συννεφάκι. Καλό είναι όμως να μη ζούμε έτσι».

Scroll To Top