Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο podcast Mic2 παραχώρησε η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία αναφέρθηκε στην κακοποιητική σχέση που έζησε πριν από κάποια χρόνια, αλλά και στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Όσον αφορά τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε: «Ήταν bullying ξεκάθαρα και ένας βαθύς σνομπισμός. Μεγάλος καλλιτέχνης έχει πει ότι “θα της κάνω αυτήν την πρόταση, επειδή είναι ταλαντούχα, αλλά τι θα πει τώρα ο κόσμος”; Έχει συμβεί αυτό. Αυτό θεωρώ bullying, κατά τα άλλα δεν το έχω βιώσει».

Στη συνέχει αναφέρθηκε στην κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν λέγοντας: «Ήταν και σωματική βία και σεξουαλική. Ήταν μία πολύ κακοποιητική σχέση. Δεν ήταν ακριβώς σχέση, ήταν αυτό που θέλεις να φύγεις από τη σχέση και με το που το καταλάβει ο άλλος, δεν μπορείς να φύγεις».

«Προσπάθησα να τη λήξω αυτή την επαφή, γιατί δεν μου ταίριαξε και τελικά, ο άλλος βγήκε εγκληματίας. Με βοήθησε μια κολλητή μου φίλη που κατάλαβε τι συνέβαινε. Είδε στο πρόσωπό μου και στα χέρια μου κάποια σημάδια, που δεν έβγαζαν νόημα. Το κατάλαβε, όταν με είχε χάσει κάποιες εβδομάδες από το περιβάλλον της», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η Παυλίνα Βουλγαράκη, μια φίλη της κατάφερε να εντοπίσει πού βρισκόταν με τον πρώην σύντροφό της και τη βοήθησε να φύγει.

«Τον χειρίστηκε με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να με αφήσει να φύγω -με την έννοια ότι η κοπέλα χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο, είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις κι είσαι καλό παιδί. Το χειρίστηκε άψογα. Ειδικά για την ηλικία μας τότε, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είναι πανέξυπνη», είπε χαρακτηριστικά.
Αν και κατάφερε να φύγει μακριά του μετά από αυτό, εκείνος έκανε κάποιες κινήσεις για να την προσεγγίσει ξανά, οι οποίες όμως δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

«Με το που βρήκα την πρόσβαση και την επαφή με τον έξω κόσμο, εξαφανίστηκα και δεν με ξαναείδε ποτέ. Έχει προσπαθήσει, έχει κάνει κάποια πράγματα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτά. Απευθύνθηκα σε κάποιους ανθρώπους και με βοήθησαν. Μετά από αυτό παρατήρησα ότι αφού τελείωσε αυτή η επαφή, συνέχισα να κάνω κακοποιητικές σχέσεις που δεν είχαν σωματική βία, αλλά ψυχική. Κι εγώ έλεγα, αφού δεν με χτυπά όπως άλλος, δεν είναι βία, καλά είναι. Δυσκολεύτηκα να διακρίνω το φάσμα της βίας», κατέληξε η Παυλίνα Βουλγαράκη.