Πέγκυ Ζήνα: «Ο Δημήτρης Μητροπάνος ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη μου»

Πέγκυ Ζήνα: «Ο  Δημήτρης Μητροπάνος ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη μου»

 

Μια συνέντευξη εφ’ ολης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης η Πέγκυ Ζήνα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον γάμο της με τον Γιώργο Λύρα, την κόρη τους, Ηλέκτρα αλλά και τις συνεργασίες της με μεγάλους καλλιτέχνες.

Φυσικά η Πέγκυ Ζήνα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Δημήτρη Μητροπάνο, τονίζοντας πως  η συνεργασία τους ήταν η κομβική στιγμή της καριέρας της.

«Ήταν το τρίτο κριάρι της ζωής μου. Έμαθα από εκείνον ότι, όταν είσαι μεγάλος, είσαι παραπάνω γενναιόδωρος. Δεν έχω γνωρίσει πιο γενναιόδωρο άνθρωπο, δεν έχω γνωρίσει πιο ντόμπρο άνθρωπο και τραγουδιστή να δίνει τόσο βάση στον στίχο.

Κρεμόμουν από το στόμα του – δεν τον ένοιαζε τόσο να είναι στο ρυθμό της μουσικής όσο να απαγγείλει σωστά τον στίχο, να μπει στην ψυχοσύνθεση του ανθρώπου που έχει γράψει τα λόγια. Αυτό το υιοθέτησα και πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο μετά τον θάνατό του», είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

Όμως, εκτός από συνεργάτης με αλάνθαστο καλλιτεχνικό κριτήριο, ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν για την Πέγκυ Ζήνα μια πατρική φιγούρα.

«Μετά από τη δεύτερη σεζόν μας αυτός ήταν που ανακοίνωσε και την εγκυμοσύνη μου -υπάρχει αυτό το βίντεο στο διαδίκτυο, κάποιο παιδί από τους fans το ανέβασε. Ανακοίνωσε σε όλους την εγκυμοσύνη μου ενώ είχαμε πει ότι πριν τον τρίτο μήνα δεν πρέπει να το πούμε. Και είπε “μην ακούς κανέναν, θα πάρεις τόσες ευχές και τόση αγάπη από τον κόσμο, μην ακούς αυτά που λένε για γρουσουζιές κι αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε η Πέγκυ Ζήνα.

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top