Παίκτρια του Survivor 2 πήγαινε για γάμο και τελικά χώρισε!

Παίκτρια του Survivor 2 πήγαινε για γάμο και τελικά χώρισε!

Το τέλος του Survivor έφερε και το τέλος της σχέσης της. Η Μελίνα Μεταξά και ο Λευτέρης Χαχαμίδης χώρισαν λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού κρατώντας, ωστόσο, τον χωρισμό τους κρυφό.

Η σχέση της Μελίνας με τον Λευτέρη έγινε γνωστή όταν εκείνη ήταν στον Άγιο Δομίνικο και ο σύντροφός της την στήριζε ενεργά από την Κύπρο μέσα από τα social media. Επίσης, ο Λευτέρης Χαχαμίδης ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν ταξιδέψει στον εξωτικό προορισμό μαζί με άλλους συγγενείς των παικτών και είχε συναντηθεί με την αγαπημένη του, ανταλλάσσοντας on camera λόγια αγάπης και αφοσίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λευτέρης Χαχαμίδης είχε κάνει πρόταση γάμου σε εκείνη όταν βρισκόταν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά τον τελικό του παιχνιδιού επιβίωσης ωστόσο, τόσο η Μελίνα Μεταξά όσο και ο Λευτέρης άρχισαν να ανεβάζουν εικόνες από τις διακοπές τους σε Κύπρο και Μύκονο χωρίς να είναι μαζί.

Κανένας από τους δύο δεν έχει πει το οτιδήποτε για το θέμα, όμως όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους έχουν πει ήδη αντίο ο ένας στον άλλον τραβώντας χωριστούς δρόμους...

Scroll To Top