Δύσκολες ώρες βιώνει η Φιλιώ Πυργάκη, η οποία το απόγευμα της περασμένης Τρίτης αποχαιρέτησε για πάντα τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Δημήτρη Κωστόπουλο που έδινε μάχη επί έναν χρόνο με τον καρκίνο.

Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού» είναι αβάσταχτος ενώ η πικρία της ακόμα πιο μεγάλη, βλέποντας τον άντρα της να φεύγει πρώτος από τη ζωή, αφήνοντάς την πίσω, να παλεύει με πολλά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Φιλιώ Πυργάκη δεν βρήκε το κουράγιο να παραστεί στην κηδεία του ανθρώπου που υπήρξε το άλλο της μισό για μισό και πλέον αιώνα.

Η κηδεία του Δημήτρη Κωστόπουλου έγινε στο χωριό Περδικονέρι Γορτυνίας, εκεί, όπου είχε γεννηθεί, παρουσία φίλων και συνεργατών της μεγάλης δημοτικής τραγουδίστριας.

Όπως διαβάζουμε και η Φιλιώ Πυργάκη παλεύει την τελευταία δεκαετία με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες και έχοντας πίστη στην Παναγία ότι θα τα καταφέρει. «Η Φιλιώ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τόσο με τον καρκίνο όσο και με το ισχίο της, δυστυχώς, δεν της έδωσαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσει» είπε στην εφημερίδα οικογενειακός φίλος, ο οποίος προσπαθεί να της δώσει κουράγιο για να αντιμετωπίσει τον μεγάλο πόνο της απώλειας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!