Ο Περικλής Αλμπάνης αποκάλυψε τα χρήματα που πήρε για τον ρόλο του «αστυνόμου Μπάμπουρα» στο «Κωνσταντίνου & Ελένης»

Ο Περικλής Αλμπάνης αποκάλυψε τα χρήματα που πήρε για τον ρόλο του «αστυνόμου Μπάμπουρα»  στο «Κωνσταντίνου & Ελένης»

 

Ο Περικλής Αλμπάνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για την συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ αποκάλυψε πως  για το ένα επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης», στο οποίο συμμετείχε πήρε ενάμιση εκατομμύριο δραχμές.

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν δυναμική και αντράκι, ένας υπέροχος άνθρωπος. Η Αλίκη είχε πολύ λίγους φίλους, πήγαιναν δίπλα της να πάρουν κάτι, και το καταλάβαινε. Ήμασταν με την Αλίκη και ήθελε να βάλει σε μια παράσταση το παντελόνι από το «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Δεν κούμπωνε, ξάπλωσε, ρούφηξε την κοιλιά της, και στο τέλος, προσπαθώντας να τη βοηθήσω, έσπασα το φερμουάρ», είπε αρχικά ο Περικλής Αλμπάνης.

Επίσης ο Περικλής Αλμπάνης αποκάλυψε για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό το πήρα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Για ένα επεισόδιο πήρα τότε 1,5 εκατομμύριο δραχμές. Έχω κάνει δουλειά μόνο για τα χρήματα, για τον βιοπορισμό της οικογένειας. Έχω δανείσει και χρήματα σε συνάδελφο και από τότε χάλασαν οι σχέσεις μας».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top