Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, το βράδυ της Τρίτης, και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πρόσφατη εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο και τις ακραίες αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει η πείνα!

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπήκα συνειδητά για να πονέσω στο παιχνίδι. Γιατί αν πας με άλλο μυαλό νομίζω ότι θα υποφέρεις πάρα πολύ περισσότερο. Δεν φοβήθηκα τον εαυτό μου στο Survivor με την έννοια να αισθάνομαι πως δεν έχω τον έλεγχο. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος έχει δει κάποια μη κολακευτικά πλάνα δικά μου δικά μου και κάποιες στιγμές που μπορεί να φαινόμουν ότι ήμουν εκτός ορίων ή ότι δεν ελέγχω τον εαυτό μου και σίγουρα, αν τα δω και εγώ αυτά, μπορεί να το πιστέψω. Η πείνα μερικές φορές μπορεί να σε κάνει να γίνεις πολύ πιο ακραίος αλλά δεν νομίζω ότι ποτέ έχασα τον έλεγχο».

«Την ώρα που με χτυπάνε δεν υπάρχει χαριτωμένος για μένα τρόπος να αντιδράσω. Δηλαδή, αν έρθεις να με χτυπήσεις, δεν με ενδιαφέρει ότι υπάρχει κάμερα. Ή θα σε χτυπήσω ή θα αντιδράσω και θα πω την αλήθεια μου εκείνη την ώρα» πρόσθεσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor.

«Το πιο δυνατό εργαλείο μας είναι η αλήθεια μας και η φωνή μας εκείνη την ώρα. Δεν δέχομαι να μείνω σιωπηλός και να το φάω όταν μου κάνουν κάτι άσχημο».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!