Στην αντεπίθεση περνούν, σύμφωνα με τη Real News, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου καταθέτοντας μήνυση κατά του νέου μάρτυρα, που εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα και υποστήριξε ότι ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα οι δυο γυναίκες θα επαναλάβουν εναντίον της δικαιοσύνης την εκδοχή τους για τις συνθήκες του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, αλλά θα απαντήσουν και στους ισχυρισμούς του μάρτυρα.

«Ο μάρτυρας πού ήταν τόσα χρόνια; Μήπως ζούσε σε άλλη χώρα; Δεν είχε ακούσει τίποτα για την υπόθεση που ασχολείται πέντε χρόνια τώρα όλη η Ελλάδα; Ο ρόλος του είναι ύποπτος και θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη», θα καταθέσει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real News η Φρόσω Κυριάκου.

Από την άλλη πλευρά σύμφωνα με τη Real News, η Μίνα Αρναούτη θα τονίσει στην κατάθεσή της: «Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα: οι μάρτυρες από το σπίτι – λέσχη, οι αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος, η τροχαία, η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, η ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και το DNA στο τιμόνι! Ο μάρτυρας που ήταν πέντε χρόνια να καταθέσει; Οι άλλοι μάρτυρες στο σπίτι – λέσχη γιατί δεν γνώριζαν τίποτα από όσα ισχυρίζεται ο μάρτυρας;»

Η εφημερίδα δημοσιεύει, μάλιστα, τη φωτογραφία του νέου μάρτυρα με τον Παντελή Παντελίδη, λίγες ώρες πριν από το μοιραίο δυστύχημα. Ο 50χρονος ήταν υπεύθυνος για τις μάρκες τη βραδιά εκείνη στο σπίτι όπου βρισκόταν ο τραγουδιστής και οι δύο κοπέλες παίζοντας χαρτιά.

 «Εγώ τούς άνοιξα την πόρτα για να φύγουν και παρατήρησα από την εξώπορτα ότι όταν ο Παντελίδης έφτασε σε ένα διάζωμα από χαλίκι, σκόνταψε και έπεσε με τα γόνατα. Πήγα τον σήκωσα, περπατούσε μόνος του, αλλά τρεκλίζοντας όπως οι μεθυσμένοι, και τον βοήθησα να μπει στη θέση του συνοδηγού στο αμάξι που βρισκόταν περίπου σε απόσταση δέκα μέτρων από το χαλίκι. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω κάθισε η Μίνα Αρναούτη» είπε ο νέος μάρτυρας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!