Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στις 5 Δεκεμβρίου. Ο συνήγορος υπεράσπισης του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για όλα όσα έγιναν στην τελευταία δικάσιμο με τις καταθέσεις της Κάτιας Δανδουλάκη και της Λένας Δροσάκη.

«Οι καταθέσεις των κυριών δεν συνεισέφεραν σε τίποτα στις κατηγορίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη. Το δικαστήριο δε ψάχνει το προφίλ ή τον χαρακτήρα του. Η κα Δανδουλάκη είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειχνε ενδιαφέρον στην κα Δροσάκη. Η κα Δροσάκη ζήτησε από την κα Δανδουλάκη να διώξει τον Πέτρο Φιλιππίδη από το θέατρο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρακόπουλος και προχώρησε σε μία αποκάλυψη αναφορικά με τον πελάτη του.

«Στη διακοπή της δίκης, όταν μείναμε στην αίθουσα εγώ και οι υπόλοιποι δικηγόροι, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε. Πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες ποινικής διαδικασίας, δε μπορούσε να αναπνεύσει, είχε ταχυπαλμία και πρώτη φορά ακούσαμε -το λέω και συγκλονίζομαι- ότι “αισθάνομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω σπίτι μου και να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι. Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό”».

«Προσπαθήσαμε όλοι να τον συνεφέρουμε! Ευτυχώς, είναι μία στιγμή αυτό που δεν είδε ούτε το παιδί, ούτε η γυναίκα του. Τέτοια απογοήτευση, τέτοια συντριβή δεν είχε συμβεί τόσους μήνες. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος, δεν το πιστεύει απλά», αποκάλυψε ο κ. Δημητρακόπουλος στον ΑΝΤ1.