Έφτασαν πριν από λίγη ώρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου για τη συνέχεια της δίκης του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Η Ελπίδα Νίνου καταθέτει σήμερα στη δίκη του συζύγου της, Πέτρου Φιλιππίδη και σύμφωνα με το Happy Day, θα συνεχίσει την κατάθεσή της όπως ακριβώς ξεκίνησε στον Ανακριτή.

Θα υποστηρίξει, δηλαδή ότι η πρώτη καταγγέλλουσα, ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό της, ότι τον ενοχλούσε και του έκανε περίεργα τηλεφωνήματα, την ίδια ώρα που η ίδια είχε απευθυνθεί στον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα προκειμένου να εξακριβωθεί το τι συμβαίνει.

Για τη δεύτερη καταγγέλλουσα, η Ελπίδα Νίνου θα ισχυριστεί ότι είναι «ψεύτρα και ότι το μόνο που ήθελε ήταν να μπει στον καλλιτεχνικό χώρο, υποστηρίζοντας ότι είναι ανιψιά ενός μεγαλομετόχου καναλιού. Έτσι απευθύνθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος γνώριζε τον μεγαλομέτοχο».

Τέλος, για την τρίτη καταγγέλλουσα, η Ελπίδα Νίνου θα πει ότι δεν τη γνωρίζει καν και ότι το αυτοκίνητο που είχε η οικογένεια τότε δεν είχε ανοιχτόχρωμα αλλά σκουρόχρωμα καθίσματα, σε αντίθεση με όσα έχει πει εκείνη για την απόπειρα βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!